HADŽI MELENTIJEVA 72

LOKACIJA

u srcu grada

Opština Vračar se prostire na samo tri kvadratna kilometra, ali predstavlja dom za 80 000 stanovnika. Njegove granice čine četiri bulevara: Bulevar kralja Aleksandra, Bulevar Jugoslovenske armije i Južni bulevar.

Vračar poseduje dve gimnazije, četiri pozorišta, hram Svetog Save, Narodnu biblioteku, mnoštvo vrednih spomenika arhitekture, Dom zdravlja, sportski cenar, čuvenu Kalenić pijacu i mnogobrojne kafanske objekte. U blizini se nalazi Neimarski park, izgrađen 1933. godine, koji je prava gradska oaza zelenila. Osim staza za šetanje i klupa za odmor, u parku postoje i dva dečja igrališta sa rekvizitima i česma. Upravo tu, u najmirnijem delu Vračara, pozicionirana je zgrada koja nastavlja istoriju luksuznog graditeljstva na neimarskoj padini, kombinujući je sa zahtevima modernog vremena i dostupnim tehnološkim inovacijama u građevinarstvu. U okviru moderne zgrade, zastupljeni su stanovi različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, a poseban ekskluzivitet čine duplex stanovi na poslednjim etažama sa krovnim terasama. Ispod zgrade je podzemna garaža kojom je obezbeđeno dovoljno mesta za parkiranje vozila.

Moderno projektovanje, visok kvalitet upotrebljenih materijala i završne obrade čine ovu zgradu u ulici Hadži Melentijeva 72 idealnim mestom za urban i udoban život vas i vaše porodice. Ulica je dobro povezana gradskim prevozom sa svim važnim delovima grada. Bilo da živite brzim, savremenim stilom života, ili želite da uživate u kutku mira, ovo mesto je odličan izbor novog doma.

Loading...

KONTAKTIRAJTE NAS

Homes & Villas One d.o.o.
PIB: 110541003
MB: 21360708
Pretežna delatnost: 4120
Adresa: Žorža Klemansoa 37
Stari Grad, 11000 Beograd

Direktna prodaja od investitora

Kontakt:
prodaja@homesandvillas.rs
Mob. +381 64 111 8 100