OMLADINSKA

DEDINJE

Dedinje je  ekskluzivno stambeno naselje u Beogradu. Nalazi se na Opštini Savski Venac, jednoj od najstarijih opština u Beogradu i predstavlja najlepši i najšumovitiji deo grada. Naselje uglavnom čine privatne kuće, među kojima je i nekoliko desetina predratnih vila izuzetne arhitektonske vrednosti.

Na obodima naselja i duž glavnih ulica izgrađene su nakon Drugog svetskog rata savremene stambene zgrade. Glavne i najprometnije ulice u kraju su Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Neznanog junaka, Teodora Drajzera i Ljutice Bogdana. Raskrsnica ove četiri ulice predstavlja mali centar naselja, sa maloprodajnim i ugostiteljskim objektima i velikim kliničko-bolničkim centrom Dr Dragiša Mišović.

Na Dedinju su i Viša škola za obrazovanje vaspitača, Četvrta beogradska gimnazija, Škola za dizajn, osnovna škola i nekoliko predškolskih ustanova.

Turistički najzanimljivija mesta su Muzej istorije Jugoslavije i dvorski kompleks Karađorđevića. Oba mesta godišnje poseti više hiljada ljudi.

U najmirnijem delu Dedinja, pozicionirana je zgrada koja nastavlja istoriju luksuznog stanovanja u tom kraju, kombinujući je sa zahtevima modernog vremena i dostupnim tehnološkim inovacijama u građevinarstvu. U okviru moderne zgrade, zastupljeni su stanovi različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, a poseban ekskluzivitet čini penthouse stan na poslednoj etaži sa krovnom terasom. Ispod zgrade je podzemna garaža u kojoj je obezbeđeno dovoljno mesta za parkiranje vozila.

Moderno projektovanje, visok kvalitet materijala i završne obrade čine ovu zgradu u ulici Partrijarha Janićija idealnim mestom za urban i udoban život vas i vaše porodice. Ulica je dobro povezana gradskim prevozom sa svim važnim delovima grada. Bilo da živite urbanim, savremenim stilom života, ili želite da uživate u kutku mira, ovo mesto je odličan izbor novog doma.

KONTAKTIRAJTE NAS

Homes & Villas Three d.o.o.
PIB: 111886318
MB: 21560987
Pretežna delatnost: 4120
Adresa: Žorža Klemansoa 37
Stari Grad, 11000 Beograd

Direktna prodaja od investitora

Kontakt:
prodaja@homesandvillas.rs
Mob. +381 64 111 8 100